DESIGN FORUM SHOP

Lehtorinne design studion tuotteet ovat huhtikuun MUST-HAVE Helsingin Design Forum Shopissa. Erottajankadun näyteikkunassa on esillä kuukauden tarjoustuotteet, sekä paljon huomiota kerännyt puuteline WOOD RACK. Musta WOOD RACK on kaunis sellaisenaan, tuotteessa käytännöllisyys ja estetiikka kohtaavat. Takkapuiden säilytykseen tarkoitettu WOOD RACK on kuin taideteos kodin seinällä. Puutelinettä on saatavana myös valkoisena.

Vierailen Design Forum Shopissa osastomme merkeissä ja päätän haastatella henkilökuntaa blogiamme varten. Iloinen ja työhönsä motivoitunut henkilökunta saa minut viipymään tovin jos toisenkin heidän parissaan. Roope Alhon ja Eija Taljavaaran kanssa meillä on paljonkin yhteistä, tietysti mielenkiinto suomalaiseen muotoiluun ja designiin. Roope kaivaa muististaan Design Forum Finlandin perustamisvuoden, joka oli 1875 Shoppi käynnistyi 90-luvun alussa. Shopin yhteydessä Erottajankadulla on kahvila ja vierestä löytyy myös Design Forum Finlandin ylläpitämä näyttelytila.

Käymme läpi suomalaisen muotoilun historiaa, poikkeamme Lehtorinteen juurissa ja palaamme jälleen Design Forum Shoppiin. Shopissa on lähes 400 eri tuoteen toimittajaa. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotain, muun muassa vaatteita, kenkiä, astioita, huonekaluja, valaisimia, kortteja, koruja. Osa tuotevalikoimasta on täysin uniikkeja, nuorten opiskelevien muotoilijoiden tuotoksia. Valikoimasta löytyy myös tuttuja klassikoita. Roopen ja Eijan kanssa juttua riittää, Eija toteaa kuinka design ja muotoilu on näkynyt suomalaisissa kodeissa kautta aikojen –mietin hetken– totta tosiaan kenen kotona ei olisi Aalto-maljakkoa tai –laseja. Mummin kaapin kätköistä paljastuu vanhaa Arabian astiastoa ja Festivo-kyntttiläjalat ovat tuttu näky monen mummolassa. Innostun!

Design_Forum_1858

Design_Forum_1853

Design_Forum_1849

Design_Forum_1859

Design_Forum_1862

Design_Forum_1867

 

DESIGN FORUM SHOP

Erottajankatu 7, Helsinki

http://www.designforum.fi/shop

Tagit: ,

Kategoriat: Design, Tapahtumat, Tuotteet, Yleinen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä Facebookissa →