Sisustussuunnittelu

Tarjoamiimme palveluihin kuuluu sisustussuunnittelu pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat aina sopivan kokoista sisustussuunnittelua. Voit tilata meidät parin tunnin ideointikäynnille tai tilata kattavan suunnittelupalvelun ja sen toteutuksen. Meilllä sisustussuunnittelu on paketoitu helposti valittaviksi kokonaisuuksiksi. Poimi niistä sinulle mieluisin vaihtoehto. Tutustu myös referensseihimme.

Myymme myös sisustuslahjakortteja. Yllätä ystäväsi tai läheisesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Toimialueenamme on noin 100 km Nurmijärveltä. Tarjoamamme palvelu on siis käytössäsi esimerkiksi koko pääkaupunkiseudulla.

Mini

Suunnittelijamme vierailee luonasi 2 tunnin ajan. Saat suullisia ehdotuksia nykyisten huonekalujen sijoitteluun, uusien verhojen väritykseen ja muihin pieniin muutostöihin.

Pyydä tarjous

Medium

Ammattilaisen suorittama sisustussuunnittelu ratkaisee kotisi sisustuksen ongelmakohdat. Kaipaako eteisesi ratkaisuja säilytysongelmiin? Ovatko lapsesi jo lentäneet pois kotoa ja tyhjille huoneille olisi muuta käyttöä? Me autamme mielellämme; saat kirjallisen suunnitelman uudesta toimivammasta ratkaisusta.

Pyydä tarjous

Large

Suunnittelemme saneeraus- tai uudiskohteen kaikki pinnat – sekä kiinto- että irtokalusteet. Avustamme tekstiilien valinnoissa ja olemme mukana toteutuksessa: valvomme työn etenemistä ja toimitamme tarvittavat materiaalit remontin toteuttajalle.

Pyydä tarjous

All inclusive

Sisustussuunnittelu avaimet käteen periaatteella. Suunnittelman laajuus on sama kuin Large-paketissa, mutta saat kauttamme myös koko remontin toteutuksen. Hoidamme tavaran tilaukset ja kaikki sisustus- ja asennustyöt.

Pyydä tarjous

Bisnes

Bisnes-paketilla saat yrityksesi toimitiloihin uutta ilmettä. Jäikö lääkäriasemasi odotustila kokonaan sisustamatta? Saisiko kahvilasi pienillä sisustusmuutoksilla uusia asiakkaita? Tarjoamamme suunnittelupalvelu korjaa tilojesi ongelmakohdat.

Pyydä tarjous


Ota yhteyttä ja tilaa sisustussuunnittelu meiltä niin laitamme sisustuksesi kerralla kuntoon

Seuraa meitä Facebookissa →